Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από 4 γήπεδα green set ολυμπιακών προδιαγραφών.  Η ειδική επίστρωση των γηπέδων καθώς και το υπόστρωμα συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των κραδασμών που μεταφέρονται στο ανθρώπινο σώμα κατά το παιχνίδι, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί στη μέση και στα γόνατα του αθλητή.

Η Fernandez Tennis Academy θέλοντας να προσφέρει στους φίλους της όσο το δυνατόν καλύτερες και αρτιότερες υπηρεσίες προχώρησε στην ολική αναβάθμιση του φωτισμού των γηπέδων της, στον τρίτο μόλις χρόνο της λειτουργίας της.

Πλέον είναι η πρώτη Ακαδημία Τένις στην Αθήνα που χρησιμοποιεί προβολείς τύπου Led, φωτιστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια (Eco friendly). Η μελέτη και η τοποθέτηση έγινε από την εταιρεία Interfos και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό παρέχοντας στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της FTA τη δυνατότητα να προπονούνται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η FTA  για τα δύο Tennis Centers της (Πικέρμι-Χαλάνδρι) έχει σχεδιάσει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει στην ανάπτυξη παικτών απο την ηλικία των 6 έως την ηλικία των 16 ετών. 

Ο Enrique Fernandez και η ομάδα των προπονητών του εφαρμόζουν ένα σύστημα προπόνησης  που στοχεύει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη νεαρών αθλητών και αθλητριών επιμένοντας στις ανάγκες της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ