Πρόγραμμα Red Level:


Πρόγραμμα για παιδιά 4-6 ετών με στόχο την ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων του τένις. Στις ηλικίες αυτές το καλύτερο αποτέλεσμα έπιτυγχάνεται με τον συνδυασμό προπόνησης,παιχνιδιού και μεγάλης ποικιλίας ασκήσεων .

Διάρκεια Προπόνησης 60' δύο φορές την εβδομάδα


Πρόγραμμα Orange Level:


Παιδιά ηλικίας 7-8 ετών.Πρόγραμμα προπόνησης με έμφαση στον συγχρονισμό και την συναρμογή των κινήσεων,τις βασικές τεχνικές των χτυπημάτων και μια πρώτη εισαγωγή στην στρατηγική του αθλήματος.

Διάρκεια προπόνησης 60' 2-3 φορές την εβδομάδα.Πρόγραμμα Green Level:


Παιδιά 9-10 ετών. Πρόγραμμα με προαγωνιστικό χαρακτήρα με έμφαση την ανάπτυξη της τεχνικής όλων των χτυπημάτων,την φυσική κατάσταση και στόχο την δημιουργία αθλητικής και αγωνιστικής νοοτροπίας των παιδιών.

Προπόνηση διάρκειας 90' τέσσερεις φορές την εβδομάδα.


 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η FTA  για τα δύο Tennis Centers της (Πικέρμι-Χαλάνδρι) έχει σχεδιάσει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει στην ανάπτυξη παικτών απο την ηλικία των 6 έως την ηλικία των 16 ετών. 

Ο Enrique Fernandez και η ομάδα των προπονητών του εφαρμόζουν ένα σύστημα προπόνησης  που στοχεύει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη νεαρών αθλητών και αθλητριών επιμένοντας στις ανάγκες της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ