Το Junior Tennis Program απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας που θα γνωρίσουν το τένις ,θα κατακτήσουν τις απαραίτητες και βασικές γνώσεις τεχνικής και τακτικής του αθλήματος μέσα απο ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και εκδηλώσεων που συνδυάζουν παιχνίδι και άθληση. 
Στόχος και επιθυμία των συντελεστών της Ακαδημίας είναι τα παιδιά που θα ενταχθούν στο Junior Tennis Program να αγαπήσουν τον αθλητισμό μέσα απο το τένις ένα μοναδικό άθλημα και ίσως ένα απο τα λίγα που θα μπορούν να το συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους. 


Ωρες και Κόστος προγράμματος: 

Δύο προπονήσεις την εβδομάδα (διάρκεια προπόνησης 1h)
Κόστος προγράμματος 85 ευρώ τον μήνα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η FTA  για τα δύο Tennis Centers της (Πικέρμι-Χαλάνδρι) έχει σχεδιάσει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει στην ανάπτυξη παικτών απο την ηλικία των 6 έως την ηλικία των 16 ετών. 

Ο Enrique Fernandez και η ομάδα των προπονητών του εφαρμόζουν ένα σύστημα προπόνησης  που στοχεύει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη νεαρών αθλητών και αθλητριών επιμένοντας στις ανάγκες της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ