Με μεγάλη επιτυχία και για τέταρτη χρονιά συνεχίζεται το αγωνιστικό πρωινό πρόγραμμα της Fernandez Tennis Academy για τους αθλητές –μαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Το πρόγραμμα αυτό ενισχύει σημαντικά τις καθημερινή  αθλητική δραστηριότητα  των παιδιών που το ακολουθούν προσθέτοντας επιπλέον ώρες προπόνησης με την συνεργασία του σχολείου και έχει ήδη επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό τένις κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στα επίσημα Εθνικά Πρωταθλήματα, έχοντας διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες αλλά και εξασφαλίζοντας υποτροφίες σε Πανεπιστήμια της Αμερικής.


Μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί όπως η Ισπανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης προτείνουν μέσα στην εβδομάδα διπλές καθημερινές προπονήσεις για αθλητές και αθλήτριες πάνω απο 13 ετών.


 Τα αθλητικά τμήματα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη ξεκινούν απο την πρώτη Γυμνασίου με δυο πρωινές προπονήσεις την εβδομάδα και συνεχίζονται στην πρώτη Λυκείου με τρείς προπονήσεις την εβδομάδα. Ιδιαίτερη χρησιμότητα στην εφαρμογή του προγράμματος βρίσκουν οι μαθητές/μαθήτριες του Λυκείου στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα χωρίς απαραίτητα να πρέπει να θυσιάσουν πολύτομες ώρες απογευματινής μελέτης.


Τεχνικός Διευθυντής του Αθλητικού τμήματος τένις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη είναι ο Enrique Fernandez o οποίος έχει και την ευθύνη για την δημιουργία  του προγράμματος προπόνησης.


Για πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα μπορειτε να επικονωνήσετε με την Νέα Γενιά Ζηρίδη η την FernandezTennis Academy.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η FTA  για τα δύο Tennis Centers της (Πικέρμι-Χαλάνδρι) έχει σχεδιάσει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει στην ανάπτυξη παικτών απο την ηλικία των 6 έως την ηλικία των 16 ετών. 

Ο Enrique Fernandez και η ομάδα των προπονητών του εφαρμόζουν ένα σύστημα προπόνησης  που στοχεύει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη νεαρών αθλητών και αθλητριών επιμένοντας στις ανάγκες της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ