Το εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης της FTA είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του Αγωνιστικού τένις δίνοντας έμφαση στον τομέα της πρόληψης τραυματισμών.
Γι’ αυτό το λόγο η Ακαδημία έχει προχωρήσει σε μια νέα σημαντική συνεργασία με το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General, το οποίο αναλαμβάνει την κάλυψη των αθλητών της Ακαδημίας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν σε προνομιακές τιμές.
Στο κέντρο φυσικοθεραπείας θα βρείτε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη Φυσικοθεραπεία καθώς και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποκατάσταση του προβλήματός σας.
Το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ General στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Η εξειδικευμένη γνώση, η πολυετής εμπειρία και το ειλικρινές ενδιαφέρον του επιστημονικού τους προσωπικού, σε συνδυασμό με την αρμονική συνεργασία τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους θεράποντες ιατρούς αποτελούν εγγύηση για ένα άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμματεία της FTA ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Φυσικοθεραπείας ΙΑΣΩ GENERAL.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Η FTA  για τα δύο Tennis Centers της (Πικέρμι-Χαλάνδρι) έχει σχεδιάσει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει στην ανάπτυξη παικτών απο την ηλικία των 6 έως την ηλικία των 16 ετών. 

Ο Enrique Fernandez και η ομάδα των προπονητών του εφαρμόζουν ένα σύστημα προπόνησης  που στοχεύει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη νεαρών αθλητών και αθλητριών επιμένοντας στις ανάγκες της κάθε ηλικιακής κατηγορίας.Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ