Το FTA Fitness and Seminar Room είναι ένας σύγχρονος χώρος, εξοπλισμένος με ότι χρειάζονται οι αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας που ακολουθούν το ολοκληρωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα προπόνησης της FTA. 

O προπονητής φυσικής κατάστασης, Τάκης Βασιλείου, έχει αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών και αθλητριών της FTA σε συνεργασία με τον Walter Navarro ο οποίος σχεδιάζει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασηςFERNANDEZ TENNIS ACADEMY COMPΕTITION PROGRAM 2018-2019

Το Αγωνιστικό πρόγραμμα της FTA μετά και απο προσωπική επιθυμία του Head Coach Enrique Fernandez περιλαμβάνει προπονήσεις αποκλειστικά σε μορφή γκρούπ(group training) με αριθμό παιδιών max 3 ανα γήπεδο.

Επικεφαλής του προγράμματος Φυσικής Κατάστασης αναλαμβάνει ο Ηλίας Κώτσιος,επι χρόνια πρωταγωνιστής στα γήπεδα της Α Εθνικής,ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού,του ΟΦΗ,της Λάρισας και πολλών άλλων συλλόγων αλλά και ένας απο τους πιο σκληροτράχηλους αμυντικούς που πέρασαν απο τα Ελληνικά γήπεδα.
Ο κύριος Κώτσιος αθλητής υψηλού επιπέδου και ο ίδιος μέχρι τα 40 του(αποσύρθηκε απο την ενεργό δράση το 2017) θα δώσει στην Αγωνιστική Ομάδα της FTA την ποιότητα,την πειθαρχία αλλά και την δυναμική που απαιτείται να έχει σε όλους τους τομείς της φυσικής κατάστασης

Ο Enrique Fernandez θα είναι ο προπονητής όλων των γκρούπ της Ακαδημίας μαζί με τον Χρήστο Παλάζη και τον David Jimenez.Σαν γκρούπ προπόνησης ορίζονται όλα τα παιδιά που προπονούνται συγκεκριμένη ώρα στα γήπεδα και οι προπονήσεις θα έχουν κυκλική μορφή.Όλοι θα προπονούνται με όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες.

Ο Ενρίκε θα προπονεί τους Αθλητές και τις Αθλήτριες της Ακαδημίας απο Δευτέρα έως και Πέμπτη.Για τις Παρασκευές τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται και να παίζουν κυκλικά  με sparing partners που έχει επιλέξει και θα επιβλέπει  ο ίδιος.

H προπόνηση είναι:
a.Δύο ώρες τένις καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) με επιπλέον φυσική κατάσταση  τρείς φορές την εβδομάδα.
b.Μία και μισή ώρα τένις καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) με επιπλέομ φυσική κατάσταση τρείς φορές την εβδομάδα.

Τα Σαββατοκύριακα ο Χρήστος Παλάζης μαζί με τον David Jimenez θα αναλάβουν την διοργάνωση events που θα στοχεύουν στην Αγωνιστική ετοιμότητα των παιδιών(φιλικές συναντήσεις,εσωτερικά τουρνουά,τουρνουά και με παίκτες εκτός Ακαδημίας) .Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα με τους προπονητές της Ακαδημίας.

 

Μία Παρασκευή κάθε μήνα ο Enrique θα βρίσκεται στη διάθεση των παιδιών και των γονέων για ενημέρωση και ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα.

Συνοδεία στους Αγώνες

Η FTA υποστηρίζει  με προπονητές και συνοδούς τους αθλητές και τις αθλήτριες της στα εθνικά πρωταθλήματα επιπέδου Ε1 και Ε2 εντός και εκτός Αθήνας.

 
 
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην FernandezTennisAcademy,
Enrique Fernandez Head Coach and Director.


Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Fernandez Tennis Academy


Το πρόγραμμα του Evolution Center απευθύνεται σε οικογένειες που προσανατολίζονται απο πολύ νωρίς προς τον μαγικό κόσμο του Αγωνιστικού Τένις.
Με την συγκεκριμένη μορφή προπόνησης(ολιγομελή group σε όλες τις ηλικίες,εντατικοί ρυθμοί προπόνησης) προετοιμάζουμε τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο για να μπορούν στην κρίσιμη ηλικία των 8-9 ετών να επιλέξουν εάν το επιθυμούν την ένταξη τους στα Αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

Απευθύνεται σε παίκτες που επιθυμούν να μάθουν τις βασικές τεχνικές του τένις, ενώ ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους έχοντας το τένις σαν κοινό ενδιαφέρον.
Σε αυτό το στάδιο οι προπονητές μπορούν να ξεχωρίσουν τα μελλοντικά αστέρια και σε συνεννόηση με τους γονείς να τα προωθήσουν στην αγωνιστική ομάδα, εφόσον το επιθυμούν.
Οι εκδηλώσεις της ακαδημίας κατά τη διάρκεια της χρονιάς κάνουν το άθλημα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό για τα τμήματα junior tennis.

Κόστος προγράμματος:
60€ το μήνα (2 φορές την εβδομάδα)

Mini Tennis
Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να χτίσει τις σωστές βάσεις για τους μελλοντικούς παίκτες. Θα μάθουν τα βασικά της τεχνικής, τακτικές και κινήσεις, μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και ασκήσεων που θα βοηθήσουν τα μικρά μας αστέρια να εξελιχθούν μέσα σε ένα ευχάριστο αθλητικό περιβάλλον. Οι παίκτες κατατάσσονται σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους. Η FTA διοργανώνει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου διαγωνισμούς και εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους του τμήματος mini tennis.

Mini Tennis : Δευτέρα-Τετάρτη & Τρίτη-Πέμπτη 17:30-18:30
Κόστος προγράμματος Mini Tennis (5-9 ετών):
60€ το μήνα (2 φορές την εβδομάδα)

Baby Tennis :
Κόστος προγράμματος Baby Tennis (3,5-5 ετών): 
40€ το μήνα (1 φορά την εβδομάδα)

Εκμεταλευτείτε την δυνατότητα που σας προσφέρουν οι έμπειροι προπονητές της FTA να βελτιώσετε το παιχνίδι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κόστος ιδιαίτερων μαθημάτων:
Enrique Fernandez 50 ευρώ ανα ώρα
Προπονητές της Ακαδημίας 40 ευρώ ανα ώρα

Η Fernandez Tennis Academy είναι πλέoν o αποκλειστικός συνεργάτης της εταιρίας TSUSA στην Ελλάδα. Η εταιρεία TSUSA-The US Tennis Scholarship Specialists είναι μία εταιρία εξειδικευμένη ακριβώς στον τομέα των Αθλητικών Υποτροφιών και Νούμερο 1 στην αναζήτηση παικτών για το κολεγιακό πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Η FTA σε συνεργασία με την εταιρία TSUSA και μέσα από το πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών μπορεί να σας εξασφαλίσει μερική ή πλήρης χρηματοδότηση για το πρόγραμμα σπουδών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 210-6039888 / 6973447318
Υπεύθυνη Προγράμματος: Μιρέλα Αποστολοπούλου
 

 Απο τον Σεπτέμβρη του 2018 η Fernandez Tennis Academy ανοίγει τις πόρτες της στους ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν το τένις μέσα απο την οπτική μίας Αγωνιστικής Ακαδημίας.
Με προγράμματα βασισμένα στην πολυετή εμπειρία του Enrique Fernandez και προσαρμοσμένα σε όλα τα επίπεδα παικτών(beginners-advanced-competition players) το προπονητικό team της Ακαδημίας υπόσχεται στους Ενήλικες που θα εμπιστευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε μας,ξεχωριστές στιγμές προπόνησης,συνεχούς βελτίωσης αλλά και διασκέδασης μέσα απο το τόσο ξεχωριστό αυτό άθλημα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για παίκτες που αγωνίζονται είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο.

Η FTA
έχει σχεδιάσει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα προπόνησης για το αγωνιστικό τμήμα από Δευτέρα έως Σάββατο σε γκρουπ των 3 ατόμων.
Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων για το αγωνιστικό τμήμα.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2018-2019

Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ