Τελευταία νέα

Η FTA επεκτείνει τις δραστηριότηρες της στο Χαλάνδρι

 Fernandez Tennis Academy Evolution Center

HFernandez Tennis Academy επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο Χαλάνδρι TennisClub δημιουργώντας απο το Σεπτέμβριο του 2019 το πρώτο EvolutionCenter.

Το Evolution Center είναι ένα όραμα της ηγετικής ομάδας της FTA και θα λειτουργήσει σαν το  κέντρο ανάπτυξης των μικρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.Στοχέυει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη παιδιών ηλικίας 5-12 ετών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός προγράμματος που θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Τεχνικός διευθυντής του EvolutionCenter είναι ο Enrique Fernandez και Υπεύθυνος Προπονητής ο Στάθης Κολώνης ένας απο τους πιο καταξιωμένους  και καταρτισμένους προπονητές της Αθήνας με πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία και εξέλιξη αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων.

Ξεχωριστή σημασία όμως δίνεται απο την Διεύθυνση της FTA στο πρωινό πρόγραμμα της νέας Ακαδημίας.Εκεί την ευθύνη της λειτουργίας αναλαμβάνει η Αναστασία Φωκά προπονήτρια με άρτια επαγγελματική κατάρτιση αλλά και με εξειδίκευση και εμπειρία ετών  στα προγράμματα προπόνησης παιδιών και ενηλίκων.

Με τεχνικό Διευθυντή τον κύριο Fernandez και υπεύθυνη προγράμματος την κυρία Φωκά η FTA έχει σαν στόχο την δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας πρωινών τμημάτων στην oποία θα εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ