Τελευταία νέα

PLAYER DEVELOPMENT SUMMER CAMP 2018

 Player Development Summer Camp

 Απο την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε το 2013 το Summer Camp της Fernandez Tennis Academy αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για παιδιά που ζητούν εντατική προπόνηση στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Το καλοκαίρι του 2018 η FTA επενδύει στην πιο σημαντική ηλικία για την εξέλιξη των νεαρών αθλητών/αθλητριών και δημιουργεί το Player Development Summer Camp που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 7- 11 ετών.

 Εξι εβδομάδες απο τις 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου,ο Enrique Fernandez και οι προπονητές του δίνοντας έμφαση στην εξέλιξη όλων των τεχνικών δεξιοτήτων θα εφαρμόσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών και στις φυσικές αντοχές αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.

 

Προτεραιότητα στις εγγραφές θα έχουν τα παιδιά που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα και των έξι εβδομάδων, διάστημα στο οποίο και επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό δεν αποκλείει βέβαια τις εγγραφές παιδιών σε μεμονωμένες εβδομάδες του Camp.

Το φετινό καλοκαίρι το Summer Camp για τις μεγαλύτερες αγωνιστικές κατηγορίες (12,14,16 ετών) έχει ήδη καλυφθεί απο τους παίκτες και τις παίκτριες της FTA. Θα υπάρξουν ελάχιστες θέσεις για παιδιά που έχουν ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και που θα ενταχθούν στο Εντατικό Πρόγραμμα της Ακαδημίας (High Performance Month).

Το ημερήσιο πρόγραμμα του Player Development Summer Camp διαμορφώνεται ως εξής:

 
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
GROUP A
 
 
 
 
 
 
8.30-10.30
TENNIS
 
TENNIS
TENNIS
TENNIS
TOURNAMENT
11.00-12.30
FITNESS
 
FITNESS
FITNESS
FITNESS
TOURNAMENT
GROUP B
 
 
 
 
 
TOURNAMENT
8.30-10.00
FITNESS
 
FITNESS
FITNESS
FITNESS
TOURNAMENT
10.30-12.30
TENNIS
 
TENNIS
TENNIS
TENNIS
TOURNAMENT
GROUP A+B
 
 
 
 
 
TOURNAMENT
12.45
 
 
SWIMMING
 
SWIMMING
TOURNAMENT
13.30-14.30
FOOD
FOOD
FOOD
FOOD
FOOD
 
 
 
 
 
 
WEEKLY AWARDS
 
 
 

*Το πρόγραμμα του camp ολοκληρώνεται στις 14:30.Για όσους γονείς το επιθυμούν τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν στην Ακαδημία μέχρι τις 17:00.Έχει προβλεφθεί πρόγραμμα ελεύθερου χρόνου υπο την επίβλεψη των προπονητών της Ακαδημίας με επιπλέον μικρή χρέωση 20 ευρώ την εβδομάδα.

 

Το πρόγραμμα του Player  Development  Summer  Camp παρουσιάζει για φέτος άλλη μια καινοτομία. Χωρίζεται σε τρείς ξεχωριστές θεματικές περιόδους προπόνησης. Η κάθε μια θα διαρκεί δυο εβδομάδες και θα στοχεύει σε εξειδικευμένους τομείς του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

·        Περίοδος Α (18/6-29/6)

Baseline game με συγκέντρωση στην τεχνική, στα ground strokes, specific baseliner footwork καθώς και serve and return technique.

·        Περίοδος Β (2/7-13/7)

Net game, special shots (approach, volley, smash, slice, drop shot....) καθώς και serve and return technique.

·        Περίοδος Γ (13/7-29/7)

Strategy and match play situations.

Σε αυτή την περίοδο και αφού έχουν κατακτήσει τα βασικά χτυπήματα θα εκπαιδευτούν πως θα τα χρησιμοποιούν στην διάρκεια των πόντων με real situation drills and competitions.

Κόστος Προγράμματος

Το εβδομαδιαίο κόστος του Player Development Summer Camp ανέρχεται στα 150 ευρώ την εβδομάδα πλέον ΦΠΑ

 

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα και στο mail της FTA info@fta.gr

 
 

 

 
LIVE THE FTA EXPERIENCE!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ