Τελευταία νέα

Αθλητικό Πρόγραμμα Νέα Γενιά Ζηρίδη

Το Αθλητικό πρόγραμμα των εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ θα παρέχει σε επίλεκτους μαθητές και μαθήτριες πρωινές προπονήσεις υψηλού επιπέδου στις εγκαταστάσεις της Fernandez Tennis Academy, οι οποίες θα ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία οποιοδήποτε εβδομαδιαίο αγωνιστικό πρόγραμμα. Η μεθοδολογία του σύγχρονου τένις σε επίπεδο πρωταθλητισμού,ακόμα και Νεανικού επιβάλει απόλυτη αφοσίωση και 4-6 ώρες καθημερινής προπόνησης. Η ανάγκη λοιπόν συστηματικών προπονήσεων κατά την διάρκεια των σχολικών ωρών θεωρειται επιβεβλημένη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Αθλητικών Υποτροφιών για παιδιά που ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές και για τις μαθητικές τους επιδόσεις. Η επιλογή των παιδιών θα γίνει απο το Σχολείο και τον Head Coach Enrique Fernandez ο οποίος θα προπονεί προσωπικά και μαζί με τους προπονητές του, τρείς φορές την εβδομάδα τους αθλητές/αθλήτριες Λυκείου και δύο φορές την εβδομάδα τους αθλητές/αθλήτριες Γυμνασίου στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους και πάντα σε συνδυασμό με το καθημερινό προπονητικό πρόγραμμα του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Οι πρωινές αυτές προπονήσεις θα επικεντρώνονται σε Tactics, Game Strategy και Physical drills on court.Τις βροχερές ημέρες το πρόγραμμα για όλους τους αθλητές θα συνεχίζεται στο FTA Seminar and Fitness Room περιλαμβάνοντας προπόνηση φυσικής κατάστασης,ενδυνάμωση και σεμινάριο τακτικής-ανάλυσης αγώνων.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη θα ενισχύει με την τεχνογνωσία της και το δυναμικό της τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου που θα συμμετέχουν στο Sport Program ούτως ώστε να διατηρήσουν ένα υψηλό Ακαδημαικό επίπεδο.
Οι αιτήσεις συμμετοχής για την Σχολική χρονιά 2016-2017 ξεκινούν τη Δευτέρα 18 Απριλίου στο mail της FTA info@fta.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ