Τελευταία νέα

Μαρκεσίνη από άλλον πλανήτη!

Πραγματοποιώντας ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της στη διοργάνωση, η Ιωάννα Μαρκεσίνη κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες την Εσθονή Annely Pokras χωρίς να χάσει κανένα game (6-0, 6-0) και προκρίθηκε άνετα στο δεύτερο γύρο στο μονό γυναικών. Με νίκη συνέχισε και ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς που χρειάστηκε 3 σετ για να κάμψει την αντίσταση του Δανού Marc Ferigno με 4-6, 6-1, 7-5.

Στο διπλό των ανδρών o Χάρης Καπόγιαννης και o Dominik Kellovsky δεν άντεξαν στην πίεση των Tim Nekic και Antun Pehar και ηττήθηκαν εύκολα με 6-2, 6-2.
Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μάχη του Χάρη Καπόγιαννη εναντίων του Βούλγαρου Νο4 του ταμπλό Dimitar Kuzmanov, στα πλαίσια του 1ου γύρου του μονού.

Στις γυναίκες η Σταματία Φαφαλιού θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Oleksandra Piskun, με στόχο την είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στα διπλά η Ιωάννα Μαρκεζίνη με την Σέρβα παρτενέρ της, Nina Asanin, θα αναμετρηθούν με τις Τσέχες Veronica Kolarova και Vendula Zovincova.

Όλοι οι αγώνες είναι στα πλαίσια του 3rd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit που διεξάγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel στη Χερσόννησο Ηρακλείου Κρήτης.


πηγή:  tennisnews.gr


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ