Ο Enrique Fernandez, γεννημένος στην Μαδρίτη Ισπανίας, ξεχώρισε την αγάπη του για το τένις σε πολύ μικρή ηλικία. Ως παίκτης προπονήθηκε σε γνωστές Ισπανικές Ακαδημίες, όπως στη Sanchez-Casal Academy και συμμετείχε σε Ισπανικά και διεθνή τουρνουά.

Οι σπουδές του επικεντρώθηκαν στις Επιστήμες Σωματικής Δραστηριότητες και Αθλητισμού στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης καθώς και στην απόκτηση των τριών προπονητικών τίτλων από την Ισπανική Ομοσπονδία τένις. (6 χρόνια φοίτησης) δίνοντάς του τη δυνατότητα να διατελέσει Διευθυντής Ακαδημίας τένις καθώς και προπονητής για παίκτες Elite.

Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Αθλητικών Εταιρειών από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης σε συνεργασία με την Real Madrid.

Έπειτα από 12χρονη εμπειρία ως προπονητής τένις σε διαφορετικά επίπεδα και σε διάφορες Ακαδημίες του κόσμου, έχει πλέον αποκτήσει την εμπειρία να δημιουργήσει την δική του Ακαδημία τένις, προσφέροντας στους παίκτες του τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόσφατα μάλιστα διετέλεσε καθήκοντα προπονητή του Ισπανού παίκτη Daniel Munoz de la Nava, με καλύτερη κατάταξη στην καριέρα του 68 παγκοσμίως, έχοντας την δυνατότητα να αξιοποιήσει και να διευρύνει ακόμα περαιτέρω τις γνώσεις του ως προπονητή.

Συμμετείχαν σε μεγάλα τουρνουά όπως: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, Indian Wells, Memphis, Delray Beach, Stuttgart, Hamburg κ.α

Fernandez Tennis Academy Αισώπου 7, Πικέρμι Αττικής Τηλ: 210 6039888, Κιν: 6987-109511
e-mail: fernandeztennisacademy@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ